1. Sen nimi on Kohtalon oma ja se kertoo chisun rakkauselämästä.

2.

-Chisu puhuu rakkaalleen surullisella äänellä.

-puhuja kuullostaa surulliselle ja yrittää todistaa rakkautensa.

-ei vaihdu puhuja eikä muutu mikkää.

3. Onko toistoa ja synnyttääkö toistettava asia motiivin? kyllä minun mieleatäni. Onko esimerkiksi alku-, loppu- tai sisäsointuja? On kaikkia sointuja. Mitä voit havaita sanajärjestyksestä? sanat ovat oikeassa järjestyksessä. Millaista sanastoa käytetään? upeaa sanastoa. Onko viittauksia muihin teksteihin tai ilmiöihin? Jonkin verran. Millaisia ja miksi? En tiedä. Minkä aistien varassa teksti toimii? Toimii kaikkien aistien varassa.  Mitä kielikuvia runossa on (vertauksia, metaforia, synestesiaa, personifikaatioita, symboleja)? KAikenlaisia mitä vaan voi keksiä. Mitä kielikuvat merkitsevät? Merkitsevät rakkautta.

4.Millaisia tunteita teksti sinussa herättää? Miksi? Se herättää minussa voimakkaita tunteita, koska sen sanat ovat niin upeita.  Millainen tunnelma on? Mistä se syntyy? Tunnelma on haikea ja se johtuu sanoista.  Mistä on kyse? Mitä ajatuksia ihmisestä ja elämästä se tarjoaa? Minulle se herättää mielenkiintoisia ajatuksia.

5.Kuka on sanoittaja? Chisu Kuka on säveltäjä? Chisu Minä vuonna sävellys ja sanat on tehty? 2007 Mitä merkitystä on sillä, jos esitysvuosi eroaa tekstin ja sävellyksen syntyajasta? Ne on tehty eri-aikaan. Mihin tyylilajiin musiikki kuuluu? Popppiin. Noudattaako se lajinsa tyypillisiä piirteitä, vai tuoko se siihen jotain uutta tai rikkooko tyyppipiirteitä? Noudattaa samoja kuin muutkin. Katso video. Miten sävellys ja sanoitus sopivat yhteen? Sopivat mielestäni hienosti yhteen. Ovatko ne tukemassa tosiaan, vai ovatko ne keskenään ristiriidassa? Tukevat toisiaan. Mikä merkitys tällä on? Se etttä ne ovat hiensti balanssissa. Voivatko ne toimia erikseen ja millä tavalla? Eivät voi toimia. Miten esityksen tulkinta vaikuttaa kokonaisuuteen? Hyvinkin vahvasti. Millainen on esityksen kokonaistunnelma, ja mistä tekijöistä se syntyy? Tunnelma on hyvä ja se koostuu kaikista tekijöistä. Tukevatko esitys ja video tekstiä vai ovatko ne ristiriidassa? Tukevat.